Baby Lasagna održao je prvi u nizu od triju koncerata koje je na zagrebačkoj Šalati pripremio za svoje vjerne obožavatelje. Odličnu atmosferu nije pokvarila ni uporna kiša, a jedan se plakat posebno istaknuo i sve dirnuo.

Galerija

Hrvatska eurovizijska senzacija Marko Purišić na prvom koncertu na Šalati, rasprodanom u samo četiri i pol minute, napravio je fantastičnu atmosferu, a oduševljeni obožavatelji prigrlili su kabanice kao neizostavni modni dodatak i prepustili se u uživanju u odličnoj glazbi.

No prije ovog koncerta Baby Lasagni dogodilo se nešto što je rastužilo njega, ali i sve koje ga vole i prate. Naime, nedavno je uginuo njegov voljeni jednooki mačak Stipe, glavna zvijezda hit-slikovnice i majica na mačke Baby Lasagne koje su još uvijek jako popularne.

Baby Lasagna Foto: Pixsell/Neva Zganec

Upravo je majica sa Stipom bila najtraženija, a Baby Lasagna i njegova zaručnica Elizabeta Ružić bili su posebno vezani za tog jedinstvenog mačka.

@ann_aaaa_12 credits of the video:Facebook Group World of Baby Lasagna May Stipe rest in peace😔🖤 #babylasagna #stipe ♬ original sound - Anna Baby Lasagna’s version 𓃠

Posveta Stipi tako se nije mogla izbjeći ni na koncertu na Šalati, a emotivan plakat pripremili su obožavatelji.

Plakat su prekrivale fotografije Baby Lasagne sa Stipom, a na njemu je na engleskom pisalo: Stipe, vrlo poseban i voljen mačak, falit će cijelom svijetu. Uspomene i otisci šapa voljenog mačka ostat će u našim srcima zauvijek.

Emotivan plakat posvećen mačku Stipi Foto: Pixsell/Neva Zganec

Baby Lasagna: Suknja-hlače i tako dobra uska majica za spektakl na Šalati

Baby Lasagna i njegov mačak Stipe uoči Eurosonga dobili su svoju slikovnicu

Baby Lasagna: Kostim s prozirnom mrežom i remenima preko tijela za Exit Festival