Baby Lasagna zaludio je Europu, a nakon njegova nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga šanse za pobjedu još su skočile, pa uopće ne bi čudilo da najveće glazbeno natjecanje sljedeće godine dođe u Zagreb.

Galerija Baby Lasagna u majici na mačku Merch Baby Lasagne Merch Baby Lasagne +3 Merch Baby Lasagne - 1

Heklani tabletići, etnomotivi, taktovi Rim Tim Tagi Dim i ples koji je sinoć plesala cijela Malmö Arena samo su dio euforije koju nam je priuštio naš predstavnik Marko Purišić.

Stoga ne čudi da merch majice Baby Lasagne nestaju u trenu. Uoči nastupa na Eurosongu tim Baby Lasagne u prodaju je stavio raznorazne sitnice s likom njegovih mačaka, a posebno jednookog mačka Stipe.

Mačak je dobio svoju slikovnicu i čarape, ali jednostavne bijele majice s printom postale su pravi hit i prodaju se kao lude.

Merch Baby Lasagne Torba na mačka Stipu (Foto: Rockmark)

Radi se o majici koja na prednjem dijelu ima naizgled heklani lik mačka, dok na stražnjoj strani piše stih iz pjesme: meow, cat, please, meow back.

Merch Baby Lasagne - 1 Merch Baby Lasagne - 1 (Foto: Rockmark)

U galeriji pogledajte još zanimljivih stvari s likom maca Baby Lasagne. 

Merch Baby Lasagne Majica s likom mačke Gertrude (Foto: Rockmark)

Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne Baby Lasagna: Heklani hoodie izrađen od tabletića za događanje uoči polufinala Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 8 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 7 +6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 3

Izlog Adriane Meglaj kao podrška Baby Lasagni Tabletići su ponovno u trendu, a mi znamo kako ih što bolje iskoristiti Baby Lasagna Slatko za poludjeti! Pogledajte kako je najmlađi fan otplesao "Rim Tim Tagi Dim"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju