Jesen je uspjela prodrijeti u sve aspekte našeg života pa i one najintimnije.

Sada kada je jesensko vrijeme pokazalo svu svoju raskoš, seksolozi nam otkrivaju savjete za najbolji jesenski seks koji će pomoći parovima da uživaju u začinjavanju ove hladnije sezone. A upravo je i to jedan od razloga zbog kojeg su mnogi jedva dočekali prestanak vrućina jer je seks tijekom hladnijih dana duži, zanimljiviji i ugodniji, barem tako tvrdi velik broj parova.

Jedna je poza zazvučala je posebno intrigantno i prikladno za ovu sezonu, a riječ je o pumpkin spice pozi koja jamči najbolju stimulaciju i dobru zabavu s vašim partnerom.

Pumpkin spice poza zagrijat će vas i zbližiti, a riječ je o varijaciji dobro poznate kaubojske poze.

Žena treba opkoračiti partnera, sjesti na njega i ispružiti noge s obje njegove strane, on pritom leži na leđima. Nakon toga ga uhvati za ramena. Na taj način žena preuzima kontrolu, a muškarac ju obuhvaća oko struka i zajedno se njišući dolaze do vrhunca na način koje objema stranama itekako godi i jamči potpun užitak.

Osim toga što ćete oboje garantirano uživati, ova je poza, kao i froggy, dobra za žensko zdravlje te za otpuštanje nagomilanog stresa.

Amazonka: Poza u seksu koju muškarci prvo odbijaju, a onda ih ostavlja bez teksta

"Lijen muškarac": Poza u seksu znakovita naziva koju žene obožavaju