Maleni Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja, slavi prvi rođendan.

Galerija

Iako će i on će zbog pandemije koronavirusa imati skromnu proslavu, njegovi roditelji pobrinut će se da Archie ima predivan dan. Osim torte, njegovi roditelji organizirali su i videopoziv s obitelji u Velikoj Britaniji pa Archiejev prvi rođendan unatoč udaljenosti neće proći bez princeze Charlotte te prinčeva Georgea i Louisa.

Princ Archie: Kapica od 88 kuna koja skriva posebnu priču

Sunce mamino! Samo Archie može izmamiti ovakav osmijeh na licu Meghan Markle

Na dječakov prvi rođendan na Instagram profilu Save the Children UK objavljen je i video na kojem mu njegova mama čita dječje priče, a sve je vrijedno snimio njegov otac.

Dok se smijao tati koji je stajao iza kamere, dječak je pokazao i prve zubiće.

Ovaj video objavljen je s ciljem prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe, a Meghan Markle i princ Harry pozvali su sve da umjesto darova malenom slavljeniku daju donacije humanitarnim organizacijama koje i sami podržavaju.

Dirljiva posveta princezi Diani na Archiejevu krštenju koju su primijetili samo rijetki

Iznenadili izborom: Otkrijte značenje imena najmlađeg člana kraljevske obitelji

Podsjetimo, 3200 grama težak mališan rodio 6. svibnja u ranim jutarnjim satima prošle godine.

Ovo je magično, uistinu nevjerojatno. Imam dva najbolja dečka na svijetu i uistinu sam sretna. On ima divan temperament, stvarno je miran. Hvala svima na dobrim željama i ljubaznosti, to nam puno znači, poručila je Meghan Marke prilikom predstavljanja dječaka javnosti. Jednako oduševljen bio je i njegov otac, koji je rekao da je presretan jer ima svoje malo klupko sreće.

Da je sreća jednako velika i godinu dana kasnije, dokazuje video u kojem maleni dječak vrlo uspješno mami osmijehe na lica svojih roditelja.