Maleni Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja, slavi prvi rođendan.

Galerija

Iako će i on će zbog pandemije koronavirusa imati skromnu proslavu, njegovi roditelji pobrinut će se da Archie ima predivan dan. Osim torte, njegovi roditelji organizirali su i videopoziv s obitelji u Velikoj Britaniji pa Archiejev prvi rođendan unatoč udaljenosti neće proći bez princeze Charlotte te prinčeva Georgea i Louisa.

Na dječakov prvi rođendan na Instagram profilu Save the Children UK objavljen je i video na kojem mu njegova mama čita dječje priče, a sve je vrijedno snimio njegov otac.

Dok se smijao tati koji je stajao iza kamere, dječak je pokazao i prve zubiće.

Ovaj video objavljen je s ciljem prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe, a Meghan Markle i princ Harry pozvali su sve da umjesto darova malenom slavljeniku daju donacije humanitarnim organizacijama koje i sami podržavaju.Podsjetimo, 3200 grama težak mališan rodio 6. svibnja u ranim jutarnjim satima prošle godine.

Ovo je magično, uistinu nevjerojatno. Imam dva najbolja dečka na svijetu i uistinu sam sretna. On ima divan temperament, stvarno je miran. Hvala svima na dobrim željama i ljubaznosti, to nam puno znači, poručila je Meghan Marke prilikom predstavljanja dječaka javnosti. Jednako oduševljen bio je i njegov otac, koji je rekao da je presretan jer ima svoje malo klupko sreće.

Da je sreća jednako velika i godinu dana kasnije, dokazuje video u kojem maleni dječak vrlo uspješno mami osmijehe na lica svojih roditelja.