Završila je i druga sezona serije "I tek tako…". I dok jedni i dalje raspravljaju o razvoju radnje, neočekivanim zapletima i raspletima, drugi su se posvetili još jednom važnom aspektu serije – modi.

Galerija

S obzirom na to da je moda bila vrlo važan dio "Seksa i grada" zahvaljujući kombinacijama legendarne Patricije Field, obožavatelji su imali velika očekivanja od Molly Rogers i Dannyja Santiaga, stilista koji su zaduženi za kostimografiju nastavka.

Ljudi seciraju sve. Neki imaju pozitivne komentare, neki negativne. Da ih slušamo, izludjeli bismo. Zato ne obraćamo pažnju na to. Molly i ja odemo u garderobu s curama i tako je jednostavno surađivati s njima. Mi se samo želimo zabavljati, stvarati lijepu modu, želimo kreirati lijepe trenutke pred kamerom i pružiti nešto ljudima koji dugo prate 'Seks i grad'. To je ono što nas usrećuje, rekao je Santiago za Variety uoči prikazivanja posljednje epizode druge sezone.

Druga sezona "I tek tako..." znatno je bolja od prve, ali neke scenarističke odluke baš frustriraju

Iako u seriji im mnogo likova sa zanimljivim stilom, najveća modna zvijezda "I tek tako…" i dalje je Carrie Bradshaw čije se kombinacije najviše analiziraju.

Među brojnim izdanjima iz druge sezone izdvojili smo ona najzapaženija, uključujući i kombinaciju s njezinom nesuđenom vjenčanicom koju potpisuje Vivienne Westwood. Upravo je to izdanje i Molly i Dannyju jedno od najdražih koje su ove sezone pripremili za Carrie.

Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 2 Foto: Profimedia

Od trenutka kada se u vjenčanici pojavila na setu serije, mnogi su se pitali u kojoj prigodi će je nositi. Odgovor na to pitanje dobili smo u prvoj epizodi kada je Carrie dramu s novom haljinom za Met Galu riješila tako što je u zadnji tren zavirila u vlastiti ormar.

U galeriji pogledajte najbolje kombinacije Carrie Bradshaw iz druge sezone serije "I tek tako…".

Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 3 Foto: Profimedia

Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil?