Severina je na svom službenom profilu na Instagramu objavila detalje lijepe inicijative u sklopu koje će ona i poznata hrvatska dizajnerica Matija Vuica jednoj maturantici pokloniti haljinu.

Galerija

"Pričamo moja Matija Vuica i ja kako su uvijek tu oko nas one vrijedne, marljive, skromne cure, buduće maturantice, koje su zaslužile blistati na svojoj maturalnoj večeri, a ne mogu si priuštiti tu svoju prvu posebnu haljinu. Važna je ta haljina jer u njoj završava jedan period života, školovanja i počinje novi, neizvjestan i uzbudljiv... Mi želimo malo pripomoći u toj potrazi, jer nekako nam je to i dužnost, usrećiti neko divno mlado biće. Javite se cure, tagirajte sebe ili prijateljicu za koju znate da još nije nabavila maturalnu haljinu, a možda si je može ni priuštiti", napisala je Severina i dodala kako će dobitnicu haljine odabrati 6. lipnja.

Tko god je osvoji, zablistat će u uistinu prekrasnoj haljini ukrašenoj sitnim kristalima i blještavim cvjetnim aplikacijama u raznim bojama.
Severina je haljinu pokazala u galeriji fotografija na Instagramu, a prilikom poziranja uz nju je nosila i fantastične štikle.

Štikle Magde Butrym Foto: Magda Butrym

U pitanju je model brenda Magda Butrym na vezanje. Svjetloplave štikle s potpeticom od 8,5 centimetara ukrašene su s dva svilena cvijeta. Cvijet na stražnjoj strani, tj. peti je fiksiran, a onaj na prstima nije i po želji i potrebi može se maknuti.

Štikle Magde Butrym Foto: Mytheresa

I stilist Marko Grubnić obožava cvjetne aplikacije, a upravo je cipele ukrašene tim dodatkom naveo kao apsolutni hit u našem videoserijalu Dreskod.

"Ono što bih izdvojio kao najveći šik ove sezone je 3D cvijeće na cipelama. Mene to svaki put ostavi bez daha. Jednostavno ne mogu maknuti pogled sa žena koje nose cvijeće na cipelama", zaključio je.

Štikle Magde Butrym Foto: Magda Butrym

Severina u svojoj garderobi ima 10 modela štikli koje žele žene diljem svijeta

Najslavnije štikle u povijesti Hrvatske prodane su za vrtoglavih 26.000 eura

Nismo ni sumnjali da će Severina bez problema isfurati najčudnije štikle u ovoj godini

Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama"

Wow! Gost na vjenčanju Stewartova sina plijenio pažnju hrabrim odijelom

Baš je divna! Ružičasta "tulipan" haljina iz Zare u kojoj želimo provesti proljeće