U Klovićevim dvorima u Zagrebu jučer je otvorena izložba "Genesis" Nenada Sovilja, cijenjenog dizajnera nakita i kipara. Na izložbi su, uz novu kolekciju nakita izrađenu od plemenitih kovina i dragog kamenja, izložene njegove skulpture i mural, a predstavljena je i linija porculana nastala u suradnji s keramičarom i kiparom Branimirom Bobanom.

Galerija

Na otvorenje izložbe koja se može razgledati do 17. rujna došle su i brojne poznate osobe, a među njima je bila i Severina.

Severina na izložbi Nenada Sovilja Foto: Marko Todorov/Cropix

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda plijenila je pažnju i svojom odjevnom kombinacijom u kojoj su se već na prvi pogled najviše istaknule hlače. Severina je za ovu prigodu odabrala bijele pletene trapezice modne kuće Alaïa.

Trapezice modne kuće Alaia Foto: Alaia

Kombinirala ih je s topom u bijeloj boji, elegantnom jaknicom kratkih rukava i jednom od najpoželjnijih torbica na svijetu - kultnim Diorovim modelom Lady Dior u bijeloj boji.

Torba Lady Dior Foto: Dior

S vremena na vrijeme, hlače trapez-kroja vrate se u modu. Vrhunac popularnosti doživjele su u 70-im godinama prošlog stoljeća kada su bile omiljen odjevni komad i pop i rock zvijezda.

Agnetha Faltskog u trapezicama 1974. godine Foto: Profimedia

Upravo su se tada najviše nosili modeli s vrlo naglašenim zvonolikim donjim dijelom nogavica, poput ovog koji je odjenula i Severina.

Danas su najpopularnije varijante s umjerenim trapez-krojem, a ove naglašenije rijetko viđamo. Šteta jer su vrlo efektne i uistinu mogu razigrati odjevnu kombinaciju.

Trapezice modne kuće Alaia Foto: Mytheresa

Severina i Jelena Rozga u istim štiklama - sviđa li vam se ovaj popularni model?

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja