Velika Britanija slavi dolazak novog člana kraljevske obitelj. Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa službenim priopćenjem obavijestili su javnost da su postali roditelji.

Galerija

Meghan Markle u rano jutro rodila je zdravog sinčića teškog 3260 grama.

Prinova u kraljevskoj obitelji osmo je praunuče kraljice Elizabete II. i sedmi prijestolonasljednik po redu.

Povodom rođenja sina oglasio se tata princ Harry rekavši da je potpuno oduševljen i nevjerojatno ponosan na svoju suprugu.

Od trenutka sklapanja braka vojvotkinju i vojvodu pratila su šuškanja o trudnoći koja su uglavnom potaknuli modni odabiri lijepe Meghan.

Kada je početkom rujna prošle godine stigla na koncert "100 Days Of Peace" odjevena u kraljevski plavu haljinu tajvansko-kanadskog dizajnera Jasona Wua ukrašenu volanima na predjelu trbuha, mnogi su odmah pretpostavili kako pokušava sakriti trudnoću.

Tako brižan! 20 dokaza da će princ Harry biti najbrižniji tata

Šuškanja su postala još glasnija kada se na vjenčanju princeze Eugenie pojavila u tamnoplavom kaputu širega kroja s potpisom modne kuće Givenchy, idealnom za kamuflažu trudničkog trbuščića.

Samo nekoliko dana kasnije, 15. listopada, par je stao na kraj glasinama, objavio vijest da uistinu očekuju svoje prvo dijete i nakon toga uputio se na svoju prvu zajedničku službenu turneju po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

U galeriji pogledajte fotografije 15 najposebnijih trudničkih trenutaka vojvotkinje od Sussexa.

Meghan Markle Foto: Getty Images