Pravo proljetno vrijeme stanovnici Zadra iskoristili su za uživanju u kavi i šetnji, a sunčani vikend bio je i dobra prilika za pokazati proljetne street style kombinacije. Traper-suknje vratile su se na velika vrata te su jedan od hit komada ovoga proljeća, a jedan efektan model nosi i tamnokosa ljepotica koja je prošetala zadarskim ulicama.

Galerija

Svoj street style složila je od svijetlo plave traper-suknje midi dužine s visokim rasporom na sredini. Suknja ima rasparani rub, a lijepa street stylerica upotpunila ju je tankim crnim remenom. Traper i čizme kaubojskog stila izvrsno se slažu, a dama iz Zadra odabrala je crne kaubojske čizme koje sežu do ispod koljena.

Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu iz trgovine Zara Foto: www.zara.com

Vrijeme na našem moru već je dovoljno toplo i za nošenje kratkih topića, a tamnokosa ljepotica odlučila se za bijeli crop-top preko kojeg je nosila kraću bomber jaknu tamnoplave boje iz trgovine Zara. U dizajnu jaknice ističu se šira ramena i dva velika džepa.

Suknju kakvu nosi mlada dama iz Zagreba sve više žena želi imati u ormaru

Ljepotica u trapericama: Izdanje sa špice najavilo povratak spornog modela

Svom stajlingu dodala je još tamnoplavu torbu brenda Mona s debljim remenom za nošenje preko ramena i sunčane naočale s debljim bijelim okvirima. Lijepo lice zadarske street stylerice dodatno je naglasio ruž u ženstvenoj crveno-ružičastoj nijansi.

Street style kombinacije u Zadru - 6 Foto: Zvonko Pavic/Cropix