Prošećete li središtem Zagreba možete biti sigurni da ćete ondje vidjeti i sjajna street style izdanja koja mogu poslužiti i kao inspiracija u slaganju vlastitih modnih kombinacija. Ovoga puta posebno nas se dojmila šik mama koja je sa svojim sinom prošla centrom metropole.

Galerija

Na maskirne hlače možda smo već i malo zaboravili, no ova street style dama vratila ih je u velikom stilu. Nosila je kargo model hlača s velikim džepovima na bedrima, a taj model odlično spaja vojnički i šik stil. Kada je riječ o gornjem dijelu stajlinga, odlučila se za ležernu eleganciju te je nosila sako maslinasto zelene boje i preko njega deblji remen od brušene kože tamnije nijanse maslinaste, ukrašen velikom zlatnom kopčom.

Street style šik mame iz centra Zagreba - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

Ispod sakoa mogla se vidjeli crna majica na V izraz, dok je preko njega odjenula kratki bež kaput klasičnog kroja sa zlatnim gumbima. Jako su dobre i bež štikle koje su hlače djelomično prekrile, a riječ je o gležnjačama brenda Simmi London izrađenima od umjetne kože s krokodilskim uzorkom. Imaju patentni zatvarač te visoku tanku potpeticu i špic ukrašen zlatnim metalnim detaljem.

Street style mama iz centra Zagreba nosi gležnjače brenda Simmi London čija je cijena na sniženju oko 14 eura Foto: www.asos.com

Ove atraktivne čizmice mogu se kupiti u online trgovini Asos gdje su s 52 eura snižene 73 posto te im cijena trenutno iznosi 14,022 eura.

I Sophia Loren bi je pohvalila: Figura pješčanog sata sa zagrebačke špice stvorena za uske bijele hlače

Ljepotica sa špice u Zarinim trapericama koje izazivaju podijeljena mišljenja

Stree style koji nije mogao proći nezamijećeno zgodna mama iz centra Zagreba upotpunila je s dva tanka lančića s medaljonima i velikim crnim sunčanim naočalama, a mogla se vidjeti i crna torba koju je nosila preko desnog ramena.