Kada neki beauty proizvod prikupi na desetke tisuća ocjena, kada mu tisuće žena dodijeli čistu peticu i isto toliko ih napiše pozitvnu recenziju s hrpom komplimenata, onda nam je to obično dobar znak da, ako ništa drugo, i sami trebamo škicnuti taj proizvod.

Galerija

Mjesto na kojem se proizvodi recenziraju je i Amazon, internetska trgovina osnovana 1994. godine koja nudi proizvode iz raznih kategorija među kojima je i make-up.

Amazon ima i svoje liste bestselera, a mi smo ovaj put odlučili zaviriti na liste najprodavanijih podloga za šminkanje i s tog popisa izdvojiti tekuće pudere i tonirane serume koji imaju na tisuće ocjena i gomilu recenzija, a koji su dostupni i nama, u trgovinama ili za naručivanje.

Pet tekućih pudera koji se nalaze na Amazonovoj listi bestselera izdvajamo u nastavku:

1. L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation

Ovaj tonirani serum prava je zvijezda na društvenim mrežama. Proizvod je na Amazonu ocijenjen više od 14 tsuća puta s prosječnom ocjenom 4,5.

Koži osigurava hidrataciju, hrani je i ujednačava ton u jednom koraku. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, a koži daje blistav izgled. Kako kažu njegovi tvorci, ton kože postaje ujednačen nakon samo tri tjedna korištenja.

L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

2. e.l.f. Flawless Satin Foundation

Ova lagana tekuća podloga prirodno se stapa s kožom i istovremeno je hidrira. Osim što poboljšava neujednačeni tonus i teksturu kože, u opisu ovog pudera navodi se da ima srednju do jaku prekrivnu moć, da je gladak poput svile, da traje cijeli dan i da je savršen za sve tipove kože.

Na Amazonu je ocijenjen više od 36 tisuće puta, prosječna ocjena mu je 4,3.

e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

3. ILIA - Super Serum Skin Tint

Riječ je o toniranom serumu s mineralnim SPF-om i sastojcima za njegu kože koji pored svega osigurava laganu do srednju pokrivenost. Osim visoke zaštite od sunca tu su i aktivne razine hijaluronske kiseline, biljnog skvalana i niacinamida koji vidljivo poboljšavaju kožu sa svakim nanošenjem.

Osim što je na popisu bestselera, serum je na Amazonu ocijenjen više od 4 i pol tisuće puta, a prosječna ocjena mu je 4,3.

Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

 

4. Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation

Ovaj proizvod je i puder i korektor, a osim što prekriva podočnjake, odličan posao radi i s neželjenim crvenilom i ostalim nesavršenostima na licu. Pruža srednje do potpuno prekrivanje.

Na Amazonu je ocijenjen gotovo 23 tisuće puta, a prosječna ocjena mu je 4,4.

Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

5. Maybelline Super Stay Full Coverage Liquid Foundation

Ovaj dugotrajni tekući puder lagan je poput zraka i ostaje na mjestu bez obzira na sve i to do 30 sati. Puder je otporan na znoj, a stvara besprijekornu mat podlogu.

Puder je na Amazonu ocijenjen više od 27 tisuća puta, a prosječna ocjena mu je 4,3.

Maybelline Super Stay Full Coverage Liquid Foundation, 12,90 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Tekući puder od pet eura koji ovih dana svi žele kupiti

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti