Napokon nam je stiglo toplo i stabilno vrijeme, a mnogi su produženi vikend iskoristili za odlazak na hrvatsku obalu. Iako ljeto službeno još nije počelo, nekima je more odavno dovoljno toplo za kupanje.

Zato sada razmišljamo i o odjeći za plažu. Tunika je mnogim ženama nezaobilazan komad kada je u pitanju odlazak na ljetovanje, ali i svakodnevica u gradu.

U originalu tunike nisu imale gumbe nego su se navlačile preko glave, ali s vremenom su izgubile to dizajnersko obilježje tj. u ponudu su stigli i modeli na kopčanje.

Tako danas u trgovinama pod tim nazivom možete pronaći modele koji vizualno zapravo izgledaju kao haljina ili pak one koji vas odmah asociraju na dugaču košulju.

  Zatvorene do grla, ali itekako ženstvene: 15 haljina za odlazak na kavu, posao i svadbu

Angelina Jolie: Maksi haljina bez mane koja obožava i XXS i XXL ženske figure

Njihova najvažnija značajka zapravo i jest dužina. Tunike mogu biti maksi ili midi kroja i volimo ih zato što su zapravo vrlo svestrane te u nekim prigodama mogu odglumiti i haljine.

Danas smo za vas pronašli modele u kojima bez problema možete otići na plažu, ali ih možete nositi i u grad. Samostalno kao zamjena za haljinu ili uz hlače - ove višenamjenske tunike bile bi sjajan dodatak svakom ormaru.

Odabrane modele razgledajte u našoj galeriji i inspirirajte se za ljetni šoping.