Nakon ljetne mode, sredina mjeseca rujna uvijek označava početak odijevanja u kombinacije koje najavljuju skorašnji početak jeseni. Za oproštaj od ljeta i dolazak jeseni koja nam stiže za devet dana izdvojili smo jedno zagrebačko street style izdanje u dugačkom kombinezonu.

Galerija

No nije nas oduševio samo traper kombinezon koji lijepoj street stylerici iz centra Zagreba pristaje kao saliven. Odmah su nam za oko zapele i cipele uz koje ga nosi, salonke uvijek efektnog zmijskog uzorka.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Dugački kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius ima kratke rukave i džepiće u gornjem dijelu na predjelu grudi, kao i veće džepove ispod struka. U dizajnu se ističu i klasična kragna u stilu košulje, kao i dugački patentni zatvarač na sredini, kojim se može regulirati dubina dekoltea.

Zagrebačka street stylerica nosi kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius Foto: www.stradivarius.com

Ravne nogavice laganog bootcut kroja lijepo izdužuju noge i čitavu figuru, a kombinezon u svom sastavu ima i elastin što ga čini dodatno udobnim za nošenje. Mlada dama iz Zagreba za svoj street style odabrala je kombinezon od plavog trapera, a dostupan je i u crnoj boji te u veličinama od XS do XL.

Mini kožnata torbica smeđe boje s potpisom dizajnera Michaela Korsa izvrsno je upotpunila modnu kombinaciju, kao i nakit koji je stavila, tanki lančić s privjeskom u obliku srca, srebrna narukvica i ručni sat.

Još rujanske ulične mode iz središta Zagreba čeka vas u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Foto: Josip Moler/Cropix

U šetnji Splitom: Maksi haljina koja je jednako udobna koliko je i efektna

Zgodna dama iz Zagreba u štiklama koje su izazvale divljenje prolaznika na špici