Luka Modrić odlučio je godišnji odmor iskoristiti za boravak u Hrvatskoj sa svojom obitelji i prijateljima. Tako je nedavno viđen i na otočiću Vrniku kraj Korčule zajedno s Mateom Kovačićem, što je na svom profilu na Instagramu ovjekovječila i Severina.

Galerija

Luka se trenutačno nalazi u naselju Petrčane u blizini Zadra, u kojem ima i kuću. Jučer je njegova obitelj imala velik razlog za slavlje jer je Lukina supruga Vanja imala rođendan.

"Sretan rođendan, moja ljubavi", napisao je Luka na Instagramu uz fotografiju nastalu u jednom ribljem restoranu u Petrčanima.

Vanja i Luka Modrić u Petrčanima Foto: Luka Modrić/Instagram

Lijepa Vanja za večeru je odabrala haljinu kao stvorenu za trenutačne vremenske (ne)prilike. Toplinski val koji je pogodio zemlju i dalje ne posustaje, pogotovo ne na obali, gdje i temperatura mora doseže rekordne vrijednosti.

Haljina modne kuće Valentino Foto: Valentino

Zato smo ovih dana svi skloni nošenju udobnih odjevnih komada napravljenih od prozračnih materijala, a upravo je takva haljina talijanske modne kuće Valentino koju nosi Vanja.

Haljina modne kuće Valentino Foto: Valentino

Bijeli model kraćeg i šireg kroja u potpunosti je napravljen od pamuka. Haljina je ukrašena ušivenim detaljima koraljne boje i minijaturnim cvjetnim aplikacijama od šljokica i perli.

Vanja je savršenu ljetnu haljinu kombinirala s klasičnim sandalama na remenčiće, modelom s niskom i širokom potpeticom, također idealnom za postizanje maksimalne doze udobnosti.

Haljina modne kuće Valentino Foto: Valentino

Vanja Modrić: U 10 najboljih modnih izdanja kapetanove supruge dominira elegancija

Torbica je top! Ležerno izdanje Vanje Modrić za suprugov veliki dan

Vanja Modrić prije 13 godina: Romantična vjenčanica stvorena za ljubiteljice tradicije

"Zimska" jaknica Vanje Modrić može se nositi i usred ljeta