Iako Eurosongom vladaju haljine, Vesna Pisarović davne 2002. godine za svoj je nastup u estonijskom glavnom gradu Tallinu, odlučila odjenuti nešto malo drugačije od upečatljivih haljina.

Vesna je za tu prigodu odabrala široke crne hlače sjajnog materijala te top visokog ovratnika istog materijala također u crnoj boji. Na cijelu je kombinaciju obula sandale na visoku petu dok je preko odjeće nosila dugačke niti sa šljokicama koje su neodoljivo podsjećale na lance.

Komplet u kojem je izašla na pozorncu Eurosonga savršeno joj je pristajao, a njena sigurnost na pozornici, doprinijela je ukupnom dojmu.

Spuštena ravna kosa u crvenkastim tonovima i tamni make up na očima, istaknuli su njene prekrasne zelene oči, a stil koji je odabrala za ovo prestižno glazbeno natjecanje posve je drugačiji od onog kojeg je predstavila na Dori.

Dok je u Estoniji pjevala na engleskom jeziku i istaknula svoju nesputanu stranu odjećom, šminkom i upečatljivim detaljima, na Dori je pokazala svoju nježnu stranu. Na tom je nastupu nosila ljubičastu haljinu s crvenim detaljem sirena kroja, ljubičasto sjenilo na očima te valovitu kosu.

Doris Dragović: Upečatljiva bijela haljina za nastup na Eurosongu koji se i danas pamti

Elegantna Nina Badrić: Nije prošla u finale Eurosonga, ali je bila najbolje odjevena

Iako moramo priznati da joj obje modne kombinacije savršeno pristaju, ona s Eurosonga nam je ipak draža. Tada nije nosila nikakav nakit, no sjajne niti kojima je odjeća bila upotpunjena bile su spojene na njenu ruku poput narukvice te je izgledala impresivno.