Iako Eurosongom vladaju haljine, Vesna Pisarović davne 2002. godine za svoj je nastup u estonijskom glavnom gradu Tallinu, odlučila odjenuti nešto malo drugačije od upečatljivih haljina.

Galerija Vesna Pisarović na Euroviziji Vesna Pisarović na Euroviziji - 3 Vesna Pisarović na Euroviziji - 2 +0 Vesna Pisarović u crnom elegantnom kompletu

Vesna je za tu prigodu odabrala široke crne hlače sjajnog materijala te top visokog ovratnika istog materijala također u crnoj boji. Na cijelu je kombinaciju obula sandale na visoku petu dok je preko odjeće nosila dugačke niti sa šljokicama koje su neodoljivo podsjećale na lance.

Vesna Pisarović na Euroviziji - 3 Vesna Pisarović u neobičnoj, ali efektnoj kombinaciji (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Komplet u kojem je izašla na pozorncu Eurosonga savršeno joj je pristajao, a njena sigurnost na pozornici, doprinijela je ukupnom dojmu.

Spuštena ravna kosa u crvenkastim tonovima i tamni make up na očima, istaknuli su njene prekrasne zelene oči, a stil koji je odabrala za ovo prestižno glazbeno natjecanje posve je drugačiji od onog kojeg je predstavila na Dori.

Dok je u Estoniji pjevala na engleskom jeziku i istaknula svoju nesputanu stranu odjećom, šminkom i upečatljivim detaljima, na Dori je pokazala svoju nježnu stranu. Na tom je nastupu nosila ljubičastu haljinu s crvenim detaljem sirena kroja, ljubičasto sjenilo na očima te valovitu kosu.

Doris Dragović u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović: Upečatljiva bijela haljina za nastup na Eurosongu koji se i danas pamti

Nina Badrić na Eurosongu 2012. godine Elegantna Nina Badrić: Nije prošla u finale Eurosonga, ali je bila najbolje odjevena

Iako moramo priznati da joj obje modne kombinacije savršeno pristaju, ona s Eurosonga nam je ipak draža. Tada nije nosila nikakav nakit, no sjajne niti kojima je odjeća bila upotpunjena bile su spojene na njenu ruku poput narukvice te je izgledala impresivno. 

Vesna Pisarović na Euroviziji - 1 Vesna Pisarović u crnom elegantnom kompletu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju