Šarmantna Privlaka poznata je po pješčanim uvalama, biciklističkim stazama, ribarskoj tradiciji i zanimljivim legendama pa ne čudi što je savršen odabir za razne profile ljudi koji traže idealnu destinaciju za godišnji odmor.

Galerija

Ondje se smjestila bajkovita vila Santa Barbara koja izgleda poput savršene ljetne razglednice.

Već nas prvi pogled na bazen, netaknutu prirodu i luksuzni interijer ostavlja bez daha i stvara romantičnu ljetnu atmosferu.

Smještena je u zagrljaju zelenila te spaja moderan stil uređenja s netaknutom prirodom koja ju okružuje. Villa Santa Barbara sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, a ukupno može smjestiti deset osoba, opisuju vlasnici vile.

Vila Santa Barbara u Privlaci Foto: PR

Unutrašnjost vile doista je impresivna. Lagani zemljani tonovi pomiješani s mističnom crnom bojom prate najnovije trendove u uređenju interijera, a glavni su joj adut veliki stakleni prozori koji pružaju pogled na bazen okružen ležaljkama.

Vila Santa Barbara u Privlaci Foto: PR

Vila Santa Barbara oduševit će zaljubljenike u sunčanje, a definitivno će napuniti baterije i svima onima kojima je definicija savršenog odmora bijeg od gradske vreve, pjesma cvrčaka, miris ljetnog bilja i uživanje u nestvarnim zalascima sunca.

Osim uživanja u vanjskom bazenu, za savršeni boravak tu su jacuzzi i sauna, a potpunu čaroliju pruža glamurozna staklena terasa na kojoj su romantične ljetne noći još posebnije. Ako ljetovanje želite provesti s ekipom, možete se poslužiti biljarom, a u blizini vile također se nalaze razni sadržaji.

Vila Santa Barbara u Privlaci Foto: PR

Vila Santa Barbara udaljena je samo 800 metara od pješčanih plaže Privlake, a u blizini možete iznajmiti kajak ili podvodni skuter i tako zaroniti u zagrljaj dugogodišnje ribarske kulture po kojoj je mjesto poznato. 

Vila Santa Barbara u Privlaci Foto: PR

Okružena čempresima i divnim cvijećem: Vila s bazenom u blizini Poreča za odmor duše i tijela

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda