Šarmantna Privlaka poznata je po pješčanim uvalama, biciklističkim stazama, ribarskoj tradiciji i zanimljivim legendama pa ne čudi što je savršen odabir za razne profile ljudi koji traže idealnu destinaciju za godišnji odmor.

Galerija Vila Santa Barbara u Privlaci Vila Santa Barbara u Privlaci Vila Santa Barbara u Privlaci +6 Zemljani tonovi savršeno su se uklopili u spavaću sobu

Ondje se smjestila bajkovita vila Santa Barbara koja izgleda poput savršene ljetne razglednice.

Već nas prvi pogled na bazen, netaknutu prirodu i luksuzni interijer ostavlja bez daha i stvara romantičnu ljetnu atmosferu.

Smještena je u zagrljaju zelenila te spaja moderan stil uređenja s netaknutom prirodom koja ju okružuje. Villa Santa Barbara sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, a ukupno može smjestiti deset osoba, opisuju vlasnici vile.

Vila Santa Barbara u Privlaci Vila Santa Barbara prima 10 osoba i prava je čarolija u zagrljaju zelenila (Foto: PR)

Unutrašnjost vile doista je impresivna. Lagani zemljani tonovi pomiješani s mističnom crnom bojom prate najnovije trendove u uređenju interijera, a glavni su joj adut veliki stakleni prozori koji pružaju pogled na bazen okružen ležaljkama.

Vila Santa Barbara u Privlaci Bazen i velika terasa glavni su aduti vile Santa Barbare u Privlaci (Foto: PR)

Vila Santa Barbara oduševit će zaljubljenike u sunčanje, a definitivno će napuniti baterije i svima onima kojima je definicija savršenog odmora bijeg od gradske vreve, pjesma cvrčaka, miris ljetnog bilja i uživanje u nestvarnim zalascima sunca.

Osim uživanja u vanjskom bazenu, za savršeni boravak tu su jacuzzi i sauna, a potpunu čaroliju pruža glamurozna staklena terasa na kojoj su romantične ljetne noći još posebnije. Ako ljetovanje želite provesti s ekipom, možete se poslužiti biljarom, a u blizini vile također se nalaze razni sadržaji.

Vila Santa Barbara u Privlaci Za savršeni boravak tu su jacuzzi, sauna i biljar (Foto: PR)

Vila Santa Barbara udaljena je samo 800 metara od pješčanih plaže Privlake, a u blizini možete iznajmiti kajak ili podvodni skuter i tako zaroniti u zagrljaj dugogodišnje ribarske kulture po kojoj je mjesto poznato. 

Vila Santa Barbara u Privlaci Dnevni boravak spaja zemljane tonove i mističnu crnu boju (Foto: PR)

Okružena čempresima i divnim cvijećem: Vila s bazenom u blizini Poreča za odmor duše i tijela Villa Cypress u blizini Poreča - 1 Villa Cypress u blizini Poreča - 2 Villa Cypress u blizini Poreča - 4 +6 Villa Cypress u blizini Poreča - 3

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju