Duge i lijepo oblikovane noge oduvijek su bile važan i jasan ženski adut, no, pojam ljepote stražnjice uvelike se promijenio posljednjih godina.

Zahvaljujući popularnosti nekih slavnih osoba, danas je sasvim u redu i poželjno imati veću stražnjicu no postulati ljepote zahtijevaju i dalje da ona bude čvrsta i oblikovana.

Kod oblikovanja tijela nezaobilazan ograničavajući faktor je naša genetika koju teško možemo pobijediti samo vježbanjem. Stoga su se pojavili trendovi estetskih operacija stražnjice umetanjem silikonskih jastučića, a rezultati su često neuspješni i groteskni.

Do čvrstog trbuha za samo šest minuta dnevno

Mini trening za cijelo tijelo bez rekvizita

Dakle, najprije je potrebno pomiriti se sa svojom genetikom i usmjeriti ciljeve vježbanja ka zdravlju i funkcionalnosti. Estetske promjene su dobrodošle, ali u okviru realnih očekivanja.

Regenerirajte tijelo pomoću vježbi istezanja

Trenerice Amika centara pripremile su za vas mini-trening od sedam minuta za oblikovanje donjeg dijela tijela. Slobodno ga odradite svaki dan, a s vremenom možete i dva puta za redom. Pripazite ukoliko imate prijašnjih problema sa koljenima ili osjetite bol u tim zglobovima za vrijeme vježbanja. Tada ove vježbe nisu preporučljive bez osobnog nadzora stručnjaka.

Za više online treninga pretplatite se na www.amika.hr.