Duge i lijepo oblikovane noge oduvijek su bile važan i jasan ženski adut, no, pojam ljepote stražnjice uvelike se promijenio posljednjih godina.

Zahvaljujući popularnosti nekih slavnih osoba, danas je sasvim u redu i poželjno imati veću stražnjicu no postulati ljepote zahtijevaju i dalje da ona bude čvrsta i oblikovana.

Kod oblikovanja tijela nezaobilazan ograničavajući faktor je naša genetika koju teško možemo pobijediti samo vježbanjem. Stoga su se pojavili trendovi estetskih operacija stražnjice umetanjem silikonskih jastučića, a rezultati su često neuspješni i groteskni.

Kod vježbanja trbuha važno je kako to činimo Do čvrstog trbuha za samo šest minuta dnevno

Mini trening za cijelo tijelo bez rekvizita Mini trening za cijelo tijelo bez rekvizita

Dakle, najprije je potrebno pomiriti se sa svojom genetikom i usmjeriti ciljeve vježbanja ka zdravlju i funkcionalnosti. Estetske promjene su dobrodošle, ali u okviru realnih očekivanja.

Regenerirajte tijelo pomoću vježbi istezanja Regenerirajte tijelo pomoću vježbi istezanja

Trenerice Amika centara pripremile su za vas mini-trening od sedam minuta za oblikovanje donjeg dijela tijela. Slobodno ga odradite svaki dan, a s vremenom možete i dva puta za redom. Pripazite ukoliko imate prijašnjih problema sa koljenima ili osjetite bol u tim zglobovima za vrijeme vježbanja. Tada ove vježbe nisu preporučljive bez osobnog nadzora stručnjaka.

Za više online treninga pretplatite se na www.amika.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju