Lijepo oblikovan trbuh jedna je od najčešćih želja kada je izgled u pitanju.

Često su te želje pretjerane i uključuju potpuni izostanak potkožnog masnog tkiva, što trbuhu daje izgled popularnih "pločica".

Takve težnje su nerealne, a često i štetne, osobito za žene kojima je određena količina masti u tijelu potrebna za normalno hormonalno funkcioniranje.

Trening zahtijeva vašu punu pažnju Vježbe za kralježnicu i bezbolno kretanje u nekoliko minuta

Fit pilates je moderna inačica pilates metode vježbanja Fit pilates: Mini trening od šest minuta koji će vas razgibati i osnažiti

Imati trbuh poput fitnes influenserica zahtijeva vrlo rigorozne dijete, a često i dehidraciju organizma pred samo snimanje. Ako tome dodamo profesionalnu rasvjetu i opremu, osunčan ten i ulje, ne čudi da naš izgled u ogledalu značajno odudara od takve slike.

Čvrst trbuh s funkcionalnim mišićima možda se ne vidi uvijek, ali ima važnu funkciju prilikom držanja i kretanja tijela. Kao i kod svakog vježbanja, a osobito kod vježbanja trbuha, važno je i kako to činimo.

Vježbe pokretljivosti za gornji dio tijela Samo slijedite upute: Trening pokretljivosti od 10 minuta za koji ne trebate opremu

Vježbe pokretljivosti za donji dio tijela Dovoljno je sedam minuta: Vježbe pokretljivosti za donji dio tijela za koje ne trebaju rekviziti

Uz video s vježbama koje su pripremili stručnjaci Amika centara, vaš će trbuh postati čvrst za samo šest minuta dnevno, a pritom nećete nepotrebno opteretiti leđa i kralježnicu.

Ovaj set vježbi možete vježbati svaki dan i ubrzo ćete početi primjećivati rezultate.

Za više ONLINE treninga pretplatite se na www.amika.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju