I najjednostavnije odjevne komade u sekundi možete razigrati upečatljivom torbom. Ona može biti sasvim dovoljan dodatak decentnim ili neutralnim kombinacijama, ali i savršena nadogradnja eklektičnih izdanja.

Galerija

Na prvi spomen efektnih torbi mnogima na pamet odmah pada Bottega Veneta. Ova luksuzna talijanska modna kuća godinama lansira modele za kojima luduju poznate dame. Gotovo da nema slavne žene koja u svojoj kolekciji nema neku njihovu torbicu, a nose ih i domaće zvijezde poput Severine.

Tamara Kalinić s tubularnom torbom Bottege Venete Foto: Profimedia

Ni Tjedni mode ne prolaze bez Botteginih torbi koje vladaju "street style" izdanjima modnih influenserica. Osim kultnih modela koji su stalan dio njihove ponude, povremeno lansiraju i modele iz limitiranih kolekcija.

Takva je i njihova tubularna torba s dva čvora u koju su se svojevremeno zaljubile brojne trendseterice. Razgrabljena je u trenu, a očekivano je razne komercijalne brendove inspirirala za jednako efektne kopije.

Tubularna torba Bottege Venete u street style izdanju s Tjedna mode Foto: Profimedia

Zbog specifična dizajna dobila je i simpatičan neformalan naziv, špageti-torba. Kako lako ovakav tip torbe postaje apsolutna zvijezda svakog modnog izdanja pokazala je i "street style" kombinacija jedne mlade ljepotice sa zagrebačke špice.

Zagrebačko street style izdanje s efektnom tubularnom torbom u zlatnoj boji Foto: Josip Moler/Cropix

Centrom grada prošetala je u prozračnoj bijeloj haljini kratkog kroja i predimenzioniranih rukava. Njezina zlatna varijanta tubularne torbe plijenila je pažnju na svakom koraku, a kombinacija je dodatno začinjena zlatnim naušnicama i nezaobilaznim sunčanim naočalama.

U galeriji razgledajte kakve Bottegine torbe nose poznate dame.

Julianne Hough Foto: Profimedia

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe

20 modela najboljih dizajnerskih torbi svih vremena

Wow! Zgužvane salonke dame iz Zagreba mnogi se ne bi usudili nositi