Na račun ove poze uobičajeno se zbijaju šale; smatra se zastarjelom, dosadnomm, prejednostavnomm, nemaštovitom. Međutim, žene je obožavaju, a u nastavku saznajte što muškarci misle o njoj

Muškarci će u tren oka nabrojati najmanje deset razloga zašto misionarski položaj kod njih uopće ne pali.

1. Poznato je da su muškarci vizualni tipovi, a u misionarskom položaju on nema puno toga za vidjeti od akcije i golotinje. Gleda vas u lice, ali to ionako svakodnevno čini najmanje sto puta ... Smatra da mu svaki drugi položaj omogućuje bolji pogled na vaše tijelo.

2. Unosite se jedno drugome u lice pa ako ste jeli češnjak ili vam curi nos, to i nije najbolja ideja. Pustimo psihološke kolumne o bliskosti.

'Muškarci će u tren oka nabrojati najmanje deset razloga zašto misionarski položaj kod njih uopće ne pali.'

3. Čini mu se da on naporno odrađuje sav posao, dok vi možete ljenčariti.

4. Misionarski položaj mu je toliko običan, standardan, prejednostavan... Tako su vodili ljubav vaši roditelji, djedovi i bake, to je previše “retro“.

5. Razmišlja o tome da vam nije ugodno zato što vas pritišće svojim tijelom, teško diše, znoji se po vama... Takva razmišljanja obeshrabruju i ubijaju želju.

6. Što da radi s rukama?
Naravno, može ih staviti ispod vas ili sa strane, ali ipak se osjeća nezgrapno i čudno. Standardna "push-up" poza nekako mu se čini više militarističkom nego misionarskom.

7. Budimo realni - ovo vjerojatno nije njegov omiljen položaj u seksu. Zapravo, gotovo se podrazumijeva da to nije ničiji omiljeni položaj u seksu.

8. U misionarskom položaju osjeća se obaveznim da vas mora ljubiti ili zagnjuriti lice u vaš vrat, da nešto mora “izvoditi“. Ako samo zuri, možda ćete pomisliti da s njim nešto nije u redu.

9. Ako mu je lice na vašem vratu, a vi ste glasni, mogli biste mu vrisnuti ravno u uho. S jedne strane, bit će mu to jasna i glasna potvrda da uživate. S druge strane, zbog toga pati od zujanja u ušima.

10. Ako se misionarska poza otprilike svodi na to da on leži na vama, gdje je tu kreativnost, uspjeh, postignuće? Kao da ste se spojili samo na određenom mjestu, a ostalo – ništa naročito.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju