Kako biste uštedjeli na vremenu i u budućnosti lakše birali idealne traperice donosimo vam trikove uz pomoć kojih više nećete morati čekati na red kako biste isprobali nekoliko modela traperica

1. Odaberite veličinu.

Ako ste odabrali skinny model traperica i želite se dodatno uvjeriti odgovaraju li vam u potpunosti, samo stisnite šaku i zavucite ruku u nogavicu. Ako je veličina dobra, onda biste ovaj potez trebali napraviti bez problema.

Kako biste izabrali pravu veličinu prislonite na vrat dva kraja struka traperica i spojite ih na način da je gumb na sredini. Ako se krajevi traperica dodiruju, onda ste pronašli svoju veličinu.

Zapamtite kako se krajevi traperica ne moraju nužno precizno dodirivati, ali bi se trebali bez problema spojiti oko vrata.

2. Utvrdite širinu.
Kako biste pronašli savršenu širinu, savijte ruku i stisnite šaku. Stavite ruku u zakopčane hlače. Vaša ruka od lakta do vrha šake trebala bi bez problema stati u struk hlača. Trik će uspjeti samo onima koji nose standardnu veličinu traperica.

3. Provjerite dužinu.
Zadnji korak u odabiru traperica bez isprobavanja je provjera dužine nogavica. Primite krajeve nogavica i onda ih raširite koliko možete. Ako je sredina traperica ispod vaše brade, onda ste odabrali savršene hlače.

Pročitajte i koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju