Cipele u crnoj boji pravi su klasik. Bez obzira na dizajn modela koji namjeravate kupiti, crna boja garantira vam svestranost odabrane cipele. Upravo su zato crni modeli među najpopularnijima u gotovo svakoj sezoni, a pogotovo nadolazećoj jesensko-zimskoj.

Galerija Stradivarius, 22,99 EUR C&A, 25,99 EUR Boohoo, 26,19 EUR +32 Bershka, 29,99 EUR

Tada smo skloniji nošenju neutralnijih boja i na odjeći i na obući, a crne cipele spasit će nas u svakoj situaciji jer su prilagodljive.

Već je na prvi pogled jasno kako se u ponudi za novu sezonu jedan model nameće kao najzastupljeniji. Takozvane lakirane cipele apsolutni su hit i gotovo da nema modela s finišem visokog sjaja koji nećete pronaći.

Zara, 39,95 EUR Zara, 39,95 EUR (Foto: Zara)

Od balerinki pa sve do štikli s vrtoglavim potpeticama, visoki sjaja nalazi se posvuda. Tradicionalno, među traženijim jesenskim modelima su mokasine. Omiljene cipele ravnih potplata must have su i ove sezone, pogotovo za poslovne prilike.

Štikle u street style izdanju Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni

Tu su i oksfordice za sve ljubiteljice stroge klasike, baš kao i polu-povišene gležnjače koje su uvod u zimsku sezonu u kojoj ćemo se ponovo vratiti čizmicama. Ove jeseni nosit će se i Mary Jane modeli s remenom preko rista u raznim varijantama.

Tamaris (Planet obuća), 67,90 EUR Tamaris (Planet obuća), 67,90 EUR (Foto: Planet obuća)

Detaljno smo istražili ponudu crnih cipela u novih jesenskim kolekcijama i izdvojili 35 raznih modela među kojima će svatko naći nešto u skladu sa svojim ukusom i stilom. Zavirite u našu galeriju, razgledajte ih i pronađite inspiraciju za skorašnju kupovinu.

Nine West, 99 EUR Nine West, 99 EUR (Foto: Nine West)

10 kultnih modela: Biste li nosili najpoželjnije cipele na svijetu? Kultne sandale modne kuće Chanel Štikle Christiana Louboutina Cipele J'Adior modne kuće Dior +7 Cipele Manola Blahnika

Zgodna dama iz Zagreba u štiklama koje su izazvale divljenje prolaznika na špici Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba +1 Zgodna dama u sandalama brenda Casadei

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju