Bijela boja netipičan je izbor za crveni tepih Oscara, no ove godine čak šest dama odabralo je haljinu u ovoj nijansi koja se obično povezuje sa svadbenim svečanostima. Njoj nije odoljela niti mlada zvijezda u usponu Timothee Chalamet

Galerija


Bijele haljine nisu uobičajen izbor za Oscare, no upravo su one dominirale crvenim tepihom ispred Dolby teatra u Los Angelesu gdje su sinoć dodjeljene filmske nagrade Američke akademije umjetnosti i znanosti.

Margot Robbie, koja je bila nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice za film "Ja, Tonyja", odabrala je jednostavnu bijelu haljinu s potpisom Chanela, dok je Mary J Blige plijenila pažnju u senzualnom modelu Ateliera Versace, koji je naglasio njezinu siluetu.
6 vjenčanica i 1 smoking - 2
Mary J Blige u Atelieru Versace (Foto: Getty Images)

Bijeloj haljini koja bi se bez ikakvih problema mogla nositi kao vjenčanica nije odoljela ni Camila Alves u kreaciji Vivienne Westwood.


Svojim izborom iznenadila je i mlada filmska zvijezda Timothee Chalamet koji je bio nominiran u kategoriji najboljeg glavnog glumca za film "Skrivena ljubav", a koji se pojavio u bijelom smokingu brenda Berluti.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte tko je sve nosio bijelo na 90. dodjeli nagrada Oscar, a dobitnike  pogledajte na linku.

6 vjenčanica i 1 smoking - 5
Timothee Chalamet u Berlutiju (Foto: Getty Images)