Što ležernije, to bolje, modno je pravilo koje Mila Kunis slijedi u privatnim situacijama. Odjevnu komociju glumica naročito preferira kada provodi vrijeme sa svojom djecom.

Galerija Mila Kunis Mila Kunis u jako šlampavim trapericama - 2 Mila Kunis sa svojom djecom +5 Mila Kunis nosi traperice koje sa stražnje strane jako vise  

Mila Kunis ne voli se zamarati modom kada je sa svojom djecom te bira vrlo udobne odjevne komade i ne zamara se time ako izgledaju i pomalo šlampavo.

Potpuno neopterećena time što bi nekima jedini komentar na njezine traperice bio - 'a joj!', Mila Kunis svu pažnju usmjerila je na svoje mališane

Glumica je tako nedavno viđena u Los Angelesu sa svojom četverogodišnjom kćeri Wyatt i dvogodišnjim sinom Dimitrijem odjevena u traperice koje sa stražnje strane jako vise te se i nazire donje rublje. Komotne traperice Mila je kombinirala sa sivom majicom s tri četvrt rukavima i laganijim sivim tenisicama.

Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 5 I bez grudnjaka: Top Mile Kunis koji posebno laska manjim grudima

Mila Kunis u kultnim tenisicama - 6 Mila Kunis: Kultne tenisice i "najdosadniju" kombinaciju čine zanimljivom

Potpuno neopterećena time što bi nekima jedini komentar na njezine "nelaskajuće" traperice bio "a joj!", 35-godišnja glumica svu pažnju usmjerila je na svoje mališane koje ima sa suprugom Ashotonom Kutcherom.

Mila Kunis u jako šlampavim trapericama - 1 Mila Kunis nosi traperice koje sa stražnje strane jako vise (Foto: Profimedia)

U fotogaleriji pogledajte i neka prijašnja ležerna odjevna izdanja Mile Kunis.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju