Tjedan mode u Milanu nije propustila ni Adriana Ćaleta-Car koja je prijestolnicu mode stigla zbog revije modne kuće Versace.

I njezina modna kombinacija bila je u skladu s revijom na koju ide pa je u Milanu bila odjevena u Versace komade od glave do pete.

Lijepa pravnica na Instagramu je podijelila fotografije na kojima pozira u kompletu sastavljenoom od topa s prorezom i patentnim zatvaračem na prednjem dijelu.


Donji dio čine hlače ravnih nogavica, a cijeli komplet prekriven je natpisom Versace, jednako kao i salonke koje je nosila supruga nogometaša Due Ćalete-Cara.

Adriana je modnoj kući Versace ostala vjerna i prilikom odabira modnih dodataka pa je nosila i njihovu torbu, model Greca Godess napravljen od glatke crne kože. Izdanje je upotpunla zlatnim komadima nakita i ručnim satom.

Modnim odabirom u kojem je nemoguće ostati neprimijećen oduševila je svoje pratitelje na Instagramu.

"Woooowwww", "Fenomenalnooo" i "Divna" samo su neki od komentara ispod objava.

Biste li ga nosili? Adriana Ćaleta-Car u malo drugačijem baloneru koji je sve veći hit Adriana Ćaleta-Car Zara, 49,95 eura Massimo Dutti kratki kožni baloner, 349 eura +4 Reserved, 55,99 eura

Savršena ljetna haljina Adriane Ćalete-Car koju bi mnoge žene rado imale u ormaru Adriana Ćaleta-Car Haljina Daliana ukrašena efektnim printom Haljina Daliana ukrašena efektnim printom +2 Haljina Daliana ukrašena efektnim printom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju