Kada putujemo nekamo, najbolje se osjećamo u širokim i/ili rastezljivim komadima odjeće. Ako niste ljubitelj nošenja trenirki i tajica izvan teretana, treće najbolje rješenje za put svakako su traperice predimenzioniranog kroja.

Galerija Adriana Ćaleta-Car H&M traperice, 29,99 eura Next traperice, 8 eura (na popustu) +1 Zara traperice, 29,95 eura

Traperice predimenzioniranog kroja dominirale su i izdanjem Adriane Ćalete-Car, koja je na svojem Instagramu podijelila izdanje iz zrakoplovne luke. Modna influenserica sa svojim je mališanima otputovala u rodni Dubrovnik.


Za ovu priliku odabrala je plavi model traperica visokog struka vrlo širokih nogavica s rupama na predjelu bokova koje pružaju maksimalnu udobnost. Riječ je i o dalje popularnom modelu koji se odlično sparuje s tenisicama i štiklama, a koji se često viđa na zagrebačkoj špici.

Traperice je sparila s običnom pamučnom majicom kratkih rukava, a na nogama je nosila crne tenisice modela Samba. Izdanje je dopunila tek efektnim ručnim satom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela traperica predimenzioniranog kroja po uzoru na Adrianu Ćaleta-Car, a koje će biti idealne za street style kombinacije.

Maison Margiela traperice, 79,99 eura (prije 397 eura) Maison Margiela traperice, 79,99 eura (prije 397 eura) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Adriana Ćaleta-Car u fantastičnim hlačama u kojima uvijek izgledamo elegantno Adriana Ćaleta-Car Majica s logom modne kuće Saint Laurent Zara, 29,95 eura +5 Mango, 49,99 eura

15 udobnih i mekanih traperica s elastinom i liocelom za proljeće i ljeto Žena u trapericama H&M, 18,64 eura Reserved, 29,99 eura +12 C&A, 35,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju