Adriana Lima dugogodišnja je ambasadorica švicarskog proizvođača satova IWC Schaffhausen, pa nije propustila priliku sudjelovati na predstavljanju njihove jubilarne kolekcije

Galerija Adriana Lima Adriana na proslavi 150. godišnjice rada brenda IWC Schaffhausen Adriana Lima u haljini brenda Sportmax +5 Adriana Lima Slavna brazilska manekenka Adriana Lima nikada se nije suzdržavala od nošenja provokativnih odjevnih komada. Upravo je zato ona sjajan primjer istinitosti teze kako senzualnost i seksepil ne proizlaze samo iz odjeće s visokim prorezima ili dubokim dekolteima.

Adriana je bila jedna od gošći na proslavi 150. godišnjice rada švicarskog proizvođača satova IWC Schaffhausen. Manekenka je ambasadorica brenda i zato je sudjelovala na mnogim događanjima povodom proslave koja se održala u Ženevi.
Adriana na proslavi 150. godišnjice rada brenda IWC Schaffhausen Adriana na proslavi 150. godišnjice rada brenda IWC Schaffhausen Foto: Getty Images
Na predstavljanje jubilarne kolekcije stigla je odjevena u jednostavnu vunenu bijelu haljinu brenda Sportmax i kaput brenda Albino Teodoro u istoj boji. Ova dva komada nadopunila je crvenim čizmicama od brušene kože.

U ležernoj haljini visokog ovratnika izgledala je jednako senzualno i ženstveno, kao i u znatno otvorenijim izdanjima koje je znala nositi, te je još jednom pokazala kako je seksepil prije svega rezultat stava i raspoloženja, a ne manjka odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju