Tražite li odjevni komad koji možete nositi na više načina, istovremeno praktičan, moderan i ženstven, možda će savršen dodatak vašoj garderobi biti dugačka vesta koja se može nositi i kao haljina.

Galerija Vesta iz trgovine Reserved koja se može nositi i kao haljina - 2 Vesta iz trgovine Reserved koja se može nositi i kao haljina - 4 Vesta iz trgovine Reserved koja se može nositi i kao haljina - 5 +1 Vesta iz trgovine Reserved koja se može nositi i kao haljina  

U online trgovini Reserved pronašli smo vestu od mješavine vune i mohera koja modnu jesen i zimu čini još uzbudljivijom. Taj divni model u smeđim nijansama s dodatkom bijele i geometrijskog uzorka seže do ispod koljena te se može nositi kao obična dugačka vesta.

U online trgovini Reserved pronašli smo vestu od mješavine vune i mohera koja modnu jesen i zimu čini još uzbudljivijom.

No posebno efektno izgleda kada se stegne remenom pa djeluje poput najudobnije haljine. S obzirom na to da vesta nema kopčanje, u varijanti haljine ispod nje možete nositi obične crne tajice i crni top.

Najtraženija suknja iz trgovine Reserved dolazi u tri boje - 2 Tražena suknja u tri boje zbog koje zaboravljamo i na omiljene traperice

Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 13 15 odličnih kaputa koje ne bismo skidale sa sebe cijelu jesen i zimu

Najtraženiji jesenski modeli: 12 maksi haljina u kojima možemo provesti cijeli dan Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 8 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 +9 Maksi haljine dugih rukava iz hrvatskih trgovina 2019. - 5

Ta svestrana i praktična vesta naročito dobro izgleda u kombinaciji s visokim čizmama, a vi pustite mašti na volju i stilizirajte je onako kao se vama najviše sviđa.

Vesta iz trgovine Reserved koja se može nositi i kao haljina - 1 Reserved, 399,90 kuna (Foto: www.reserved.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju