U subotu 2. prosinca 2023. godine počinje Advent u Divljem srcu grada. Šetnice i paviljoni Zoološkog vrta Grada Zagreba ukrašeni su tisućama lampica, pa posjetitelji mogu na poseban način uživati u jedinstvenoj arhitekturi zoološkog vrta utemeljenog prije 98 godina.

Galerija Advent u Divljem srce grada počinje 2. prosinca - 4 Advent u Divljem srce grada počinje 2. prosinca - 3 Advent u Divljem srce grada počinje 2. prosinca - 2 +0 Zainteresirani će s vanjske strane Interpretacijskog centra moći razgledati izložbu Najljepši stanovnici planeta

Bogat program Adventa u Divljem srce grada priprema se petkom, subotom i nedjeljom od 16 do 20 sati. Tih će se večeri posjetitelji moći uključiti u Mrak ture, edukacije, zabavne igre i kreativne radionice. Mrak ture obilasci su Zoološkog vrta pod vodstvom edukatora koji u 17, 18 i 19 sati kreću s Edukacijskog trga.

Advent u Divljem srce grada počinje 2. prosinca - 1 Zainteresirani će s vanjske strane Interpretacijskog centra moći razgledati izložbu Najljepši stanovnici planeta (Foto: PR)

Zimska postaja – naziv je edukativnog kutka u Traperskoj kolibi gdje najmlađi posjetitelji mogu doznati mnoštvo zanimljivih činjenica o svijetu životinja. Edukatori će, među ostalim, govoriti o zimskim kaputima životinja te zimskom snu.

U kreativnim radionicama u Interpretacijskom centru zaštićene faune Hrvatske izrađivat će se raznoliki ukrasi, čestitke i hranilice za ptice.

Zainteresirani će s vanjske strane Interpretacijskog centra moći razgledati izložbu Najljepši stanovnici planeta, postavljenu u povodu 15. obljetnice Javne ustanove Zeleni prsten Zagrebačke županije.

Advent u Divljem srce grada počinje 2. prosinca - 2 Šetnice i paviljoni Zoološkog vrta Grada Zagreba ukrašeni su tisućama lampica (Foto: PR)  

U Edukacijskom centru organizirat će se Zimske igre – mala, sportovima nadahnuta, natjecanja za djecu.

Na katu restorana Kod morskog lava dio je prostora uređen nalik na kolibu Djeda Božićnjaka. Posjetitelje Zoološkog vrta očekuje i prigodna ugostiteljska ponuda.

Advent u Divljem srcu grada traje do kraja školskih zimskih praznika 7. siječnja 2024. godine. Program se ne održava na Badnjak (24. prosinca) i Staru godinu (31. prosinca).

Matoš & mačke: Nova lokacija zagrebačkog adventa spremna je za najbolju zabavu Matoš i mačke donosi pregršt zabave na zagrebačkom adventu - 7 Matoš i mačke donosi pregršt zabave na zagrebačkom adventu - 4 Matoš i mačke donosi pregršt zabave na zagrebačkom adventu - 5 +6 Matoš i mačke donosi pregršt zabave na zagrebačkom adventu - 6

Advent u Samoboru: Puno zabave uz vilenjaka Zvončeka i Djeda Mraza u balonu Advent u Samoboru donosi pregršt zabave za djecu - 2 Advent u Samoboru donosi pregršt zabave za djecu - 6 Advent u Samoboru donosi pregršt zabave za djecu - 7 +8 Advent u Samoboru donosi pregršt zabave za djecu - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju