Advent se u Zagrebu održava na dvadesetak različitih lokacija. Zagrebački trgovi i ulice zasjali su u blagdanskom ruhu te privlače domaće posjetitelje i goste svojom gastroponudom i kulturnom ponudom, ali i lijepim dekoracijama.

Galerija Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 3 Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 4 Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 5 +2 Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 6

U prolazu kod najstarijeg zagrebačkog hotela – hotela Jägerhorn u Ilici 14 – skriva se najšarmantniji kutak zagrebačkog Adventa. Takozvani Advent u prolazu između Gornjeg i Donjega grada i ove godine privlači mnogo pažnje.

U prolazu ćete pronaći klasičnu adventsku ponudu uz nezaobilazno kuhano vino, ali i mnoštvo dobro glazbe. Od kraja studenog na ovoj zagrebačkoj adresi organiziraju se tematske glazbene večere uz nastupe domaćih izvođača.

Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 1 Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 1 (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Idiličnom blagdanskom ambijentu pridonosi decentno ukrašen eksterijer upotpunjen simpatičnim božićnim drvcima i drugim prazničnim dekoracijama.

Ovaj divan blagdanski kutak treba doživjeti kada se spusti noć, a prolaz preplavi topla svjetlost treperavih blagdanskih lampica.

Advent u Bote: Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 11 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 10 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 12 +8 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 9

Božić u Bajkovitoj kući: Osječka igraonica u goste je pozvala obitelj Božićnjak Bajkovita kuća u Osijeku - 14 Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 20 Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 12 +8 Bajkovita kuća u Osijeku - 6

Kako izgleda najslađi prolaz u Zagrebu tijekom mjeseca prosinca, provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 6 Advent u prolazu kod hotela Jagerhorn u Zagrebu - 6 (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju