Doba je godine kada već polako razmišljamo o tome s kakvim ćemo adventskim vjenčićem ukrasiti dom. Sanja Pajković Šimić iz Slavonskog Broda uz adventske vijence s elegantnim lukom izrađuje i prekrasne aranžmane s cvjetnim lukovima koji su trenutno vrlo traženi.

Budući da imam više slobodnog vremena nego zaposlene majke, odlučila sam to vrijeme kreativno iskoristiti kao pomoć sestri Sandri Pajković, vlasnici Agencije Sandra otvorenoj 2012. godine, kojoj zapravo svojim kreativnim idejama 'obogaćujem' već godinama uhodani posao organizacije i dekoracije prostora vezanih za vjenčanja, krštenja, krizme, rođendane pa čak i dekoriranje izloga trgovina ili poslovnih prostora za blagdane, priča Sanja Pajković Šimić, po zvanju prvostupnica ekonomije i majka dviju djevojčica, koja je trenutno nezaposlena.

Doba je godine kada već polako razmišljamo o tome s kakvim ćemo adventskim vjenčićem ukrasiti dom

Kako rado pomaže sestri, tako je ove godine, prateći trendove u dekoraciji stolova za vjenčanja, došla i na ideju za ovogodišnje adventske aranžmane. Naime, trenutno su in cvjetni lukovi za vrata ili zid i stoga su aranžmani za ovaj Božić dobili novo ruho, a takva posebna dekoracija u svaki će dom unijeti dašak elegancije.

Sama ideja za izradu aranžmana je moja, no Agencija Sandra je zaslužna za realizaciju budući da ona ima gotovo sav potreban materijal za izradu.

Izrada jednog aranžmana traje nekoliko sati budući da je potrebno prvo prebojati podlogu od iverice i metalni luk, čekati da se dobro osuši, a potom slijedi probno slaganje svijeća i detalja te na kraju njihovo lijepljenje. Za dekoraciju koristimo umjetno zelenilo i cvijeće, božićne ukrase te razne trake, opisuje Sanja. Svaki aranžman je unikatan i može se ponoviti sličan po želji klijenata, koji također sami mogu birati kombinaciju boja.

Adventski aranžman za stol te vijenac za vrata ili zid mogu se kupiti zasebno ili u setu čija je cijena 280 kuna, a svi detalji mogu se doznati na Facebook stranici Agencije Sandra u kojoj, kako ističe Sanja, možete pronaći sve od igle do lokomotive i obratiti se sa željama i idejama pred blagdane koji nam stižu, ali i za ostale posebne prigode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju