Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri zakazana koncerata u riječkoj dvorani Zamet u sklopu turneje Od istoka do zapada.

Galerija Aleksandra Prijović na koncertu u Rijeci - 3 Aleksandra Prijović na koncertu u Rijeci - 2 Aleksandra Prijović na koncertu u Rijeci - 4 +2 Hlače visokog struka, top i sako za nastup u Rijeci

Aleksandra Prijović na koncertu u Rijeci okupila je tisuće obožavatelja te privlačila pažnju svojim glazbenim opusom, dojmljivim vizualima na pozornici, ali i modnim izborom.

Unatoč visokim temperaturama, cijeli koncert odradila je u dobro krojenom odijelu u neonski zelenoj boji u kojem je nemoguće ostati nezamijećen.

Aleksandra Prijović na koncertu u Rijeci - 2 Aleksandra Prijović u odijelu u kojem je nemoguće ostati nezamijećen (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Popularna pjevačica nosila je hlača visokog struka s predimenzioniranim nogavicama i odgovarajući sako dvorednog kopčanja ispod kojeg je provirivao korzetirani top.

Točnije, nosila je upečatljivi komad njujorškog brenda Area ukrašen kristalima iza kojeg stoje dizajneri Piotrek Panszcyk i Beckett Fogg, a koji je specijaliziran za izradu inovativno ukrašenih odjevnih komada i modnih dodataka.

Area korzetirani top, 1554 eura Area korzetirani top, 1554 eura (Foto: Mytheresa.com)

Ispod dugih i širokih nogavica hlača, pak, provirivale su sandale-platforme ukrašene šljokicama koje su bile sjajan par njezinom topu.

Aleksandra Prijović kosu je podigla u visoku pletenicu, a izdanje je zaokružila s nekoliko osebujnih komada nakita.

Upečatljiva kombinacija Aleksandre Prijović koja je itekako vidljiva Upečatljiva kombinacija Aleksandre Prijović koja je itekako vidljiva (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Pogledajte impresivnu scensku garderobu Aleksandre Prijović o kojoj se priča Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Prija ili Seve: Koja dama nosi spektakularniji model povratničkih sandala? Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Platforme Isra brenda Jimmy Choo +7 Platforme modne kuće Prada

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju