Amal i George Clooney bili su gosti na dobrotvornom događanju Postcode Lottery održanom u Edinburghu u Škotskoj. Za taj event 41-godišnja odvjetnica izabrala je tamnoplavi kombinezon s potpisom Stelle McCartney.

Galerija

 

Na prvi pogled čini se da Amal Clooney nosi haljinu, ali kod hodanja vidljivo je da je zapravo riječ o kombinezonu širokih nogavica. Tamnoplavi kombinezon s jednim golim ramenom Amal je stegnula u struku širokim crnim remenom te ga kombinirala uz salonke u istoj boji modne kuće Christian Louboutin i clutch torbicom sa životinjskim uzorkom.

Na prvi pogled čini se da Amal Clooney nosi haljinu, ali kod hodanja vidljivo je da je zapravo riječ o kombinezonu širokih nogavica

Svakako je riječ o modelu kombinezona koji zbog svog voluminoznog kroja i mršavicama dodaje obline. Ovu satensku kreaciju Stelle McCartney čija je cijena 2065 funti (17.965 kuna) lijepa odvjetnica upotpunila je s dijamantnim naušnicama u obliku školjke od 18-karatnog zlata britanske draguljarnice W. Salamoon & Sons.

Amal i George Clooney u Edinburghu su nazočili dobrotvornom događanju Postcode Lottery Charity Gala na kojem su slavnom paru uručena počasna priznanja za njihov međunarodni humanitarni rad u organizaciji Clooney Foundation for Justice.

Amal Clooney u \'lažnoj\' haljini na dobrotvornom događanju u Edinburghu - 2
Amal i George Clooney na dobrotvornom događanju u Edinburghu (Foto: Guliver/Cover Images)