Amal i George Clooney bili su gosti na dobrotvornom događanju Postcode Lottery održanom u Edinburghu u Škotskoj. Za taj event 41-godišnja odvjetnica izabrala je tamnoplavi kombinezon s potpisom Stelle McCartney.

Galerija Amal Clooney u \'lažnoj\' haljini na dobrotvornom događanju u Edinburghu - 1 Amal Clooney u \'lažnoj\' haljini na dobrotvornom događanju u Edinburghu - 7 Amal Clooney u 'lažnoj' haljini na dobrotvornom događanju u Edinburghu - 6 +4 Amal i George Clooney na dobrotvornom događanju u Edinburghu  

Na prvi pogled čini se da Amal Clooney nosi haljinu, ali kod hodanja vidljivo je da je zapravo riječ o kombinezonu širokih nogavica. Tamnoplavi kombinezon s jednim golim ramenom Amal je stegnula u struku širokim crnim remenom te ga kombinirala uz salonke u istoj boji modne kuće Christian Louboutin i clutch torbicom sa životinjskim uzorkom.

Na prvi pogled čini se da Amal Clooney nosi haljinu, ali kod hodanja vidljivo je da je zapravo riječ o kombinezonu širokih nogavica

Svakako je riječ o modelu kombinezona koji zbog svog voluminoznog kroja i mršavicama dodaje obline. Ovu satensku kreaciju Stelle McCartney čija je cijena 2065 funti (17.965 kuna) lijepa odvjetnica upotpunila je s dijamantnim naušnicama u obliku školjke od 18-karatnog zlata britanske draguljarnice W. Salamoon & Sons.

Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 2 Amal Clooney: Kreacija uz kakvu bi grudnjak samo pokvario dojam

Amal Clooney Amal Clooney: Kreacija s koje suprug George nije skidao pogled

Amal i George Clooney u Edinburghu su nazočili dobrotvornom događanju Postcode Lottery Charity Gala na kojem su slavnom paru uručena počasna priznanja za njihov međunarodni humanitarni rad u organizaciji Clooney Foundation for Justice.

Amal Clooney u \'lažnoj\' haljini na dobrotvornom događanju u Edinburghu - 2 Amal i George Clooney na dobrotvornom događanju u Edinburghu (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju