Božićni filmovi možda su najdraži dio ovog doba godine. Doista je poseban osjećaj kad se ušuškamo pod dekicu, uzmemo toplo piće i grickalice i s dragim ljudima gledamo dobro nam poznate blagdanske naslove.

Galerija Božićni filmovi Božićni klasici Božićni klasici +7 Luda božićna zvona (1996)

Ta je situacija toliko ugodna i srcu draga da nam nikad ne bi palo na pamet da bismo za nju mogli biti plaćeni. A upravo je takav oglas za posao objavila tvrtka Cable.tv koja odabranim sretnicima nudi čak 2500 dolara, odnosno 2334 eura kako bi u 25 dana pogledali 25 božićnih filmova.

Osim toga, odabrani će dobiti i jednogodišnju pretplatu na sedam streaming servisa – Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ i Hallmark Movies Now.

Radno mjesto zove se Chief of Cheer, a nakon što pogledaju odabrane naslove, morat će im dati ocjenu. Sadržaj, cjelokupni blagdanski dojam i razina nostalgije – glavni su kriteriji koje će profesionalni gledači filmova morati uzeti u obzir pri ocjenjivanju.

Direktor marketinga Garrett Briggs rekao je kako su presretni jer je njihova tradicija zaživjela te kako bi gledateljima htjeli pokazati da posao iz snova zaista postoji. Tradicija je krenula za vrijeme pandemije, kako bi, barem na kratko, ljudima pružili veselije blagdane i kako bi učinili barem malu razliku u svijetu u kojemu puno ljudi mukotrpno radi kako bi ostvarili osnovnu egzistenciju.

Christmas with You 10 božićnih filmova na Netflixu za sve one koji jedva čekaju snijeg i božićne lampice

Da biste mogli biti kandidat, trebate imati 18 godina i adresu u SAD-u te morate imati svojevrsnu opsesiju lampicama i božićnim filmova, na veliko razočarenje svih Europljana.

U galeriji na početku teksta prisjetite se omiljenih božićnh klasika. 

  "Falling For Christmas": Na Netflix stiže novi božićni film s Lindsay Lohan Falling For Christmas Falling For Christmas - 3 Falling For Christmas - 2 +1 Falling For Christmas - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju