Zaključak da je omiljena boja Angeline Jolie crna vjerojatno ne bi bio pogrešan. Glumica je poznata po predanosti neutralnim tonovima, a privatno vrijeme često provodi odjevena u crno od glave do pete.

Tako je bilo i kada su je fotografi snimili u kupnji namirnica u Los Angelesu u utorak navečer. Dobitnici Oscara društvo je pravila najmlađa kći Vivienne (13), a glumica je za tu prigodu pokazala još jednu svoju chic crnu kombinaciju.

Kaput predimenzioniranog kroja sparila je s crnim trapericama popularnog skinny kroja i jednako popularnim crnim gležnjačama s blok petom koje su neizostavan dio jesensko-zimske garderobe žena diljem svijeta.

Crne gležnjače općenito su jedan od najpopularnijih komada obuće, a blok peta čini ih idealnim komadom za sve dame koje ne vole ravne potplate, ali ipak ne preferiraju tanke ili jako visoke potpetice. Osim toga, i najveće ljubiteljice ravnih potplata često ne mogu odoljeti ovom modelu.

Naime, puna peta stabilnija je, sigurnija i udobnija od tanke potpetice pa se u njoj, ako je potrebno, može hodati cijeli dan. Ovaj praktičan komad slaže se s gotovo svakim odjevnim komadom iz ormara, a gotovo svaka svestrana čizmica s blok petom može iz sekunde prijeći iz ležernog u elegantni odjevni komad.

U svakom slučaju, svestranosti gležnjača s blok petom svjesni su svi, od slavnih dama pa nadalje. Kako ih kombinira Angelina Jolie, ali i mali dio ponude iz trgovina pogledajte u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju