Na eventu koji je organizirao portal Zadovoljna.hr kako bi predstavio novi projekt "Zadovoljna Akademija" pojavila se novinarka Anita Kajtazi Roth i oduševila svojim izborom obuće


Sportska novinarka Anita Kajtazi Roth prisustvovala je eventu portala Zadovoljna.hr na kojem je predstavljen novi projekt "Zadovoljna Akademija". Čim se pojavila, njezin odabir obuće našao se u prvom planu.

Naime, riječ je o popularnim pletenim Fendi gležnjačama, poznatijima kao "sock boots", koje obožavaju i slavne cure poput Rite Ore te Nicki Minaj. Dolaze u različitim modelima i bojama, a Anita se odlučila za onaj klasični model s dvije boje, crvenom i plavom.

Novinarka Anita Kajtazi Roth pokazala je koliko voli modu i prati svjetske trendove

Tako je upadljive gležnjače kombinirala s jednostavnom kratkom haljinom na bijele i svijetlo plave prugice. Čitav look upotpunila je zlatnim visećim naušnicama, satom i crvenom torbom te minimalnom šminkom i ležernom frizurom.

Ove gležnjače dio su Fendijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine, a cijena im je oko šest tisuća kuna. Vrlo je vidljivo koliko poznata novinarka prati i voli modu, jer zna da su upravo gležnjače prave zvijezde ovog outfita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju