Nije tajna da žene i muškarci imaju različito mišljenje o pozama u seksu pa tako i različite preferencije. Još jednom je to potvrdila jedna anketa o seksualnom zadovoljstvu u kojoj je sudjelovalo i 1111 žena različite dobi. Jedno od pitanja u anketi bilo je i ono o najgoroj pozi u seksu.

Ispostavilo se kako je ženama najmanje draga poza koju muškarci jako vole - obrnuta jahačica.

Iza ovog naziva krije se poza u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu okrenuta leđima. U anketi muškog magazina Men's Health upravo su obrnutu jahačicu muškarci naveli kao pozu koji bi voljeli što više upražnjavati sa svojim partnericama.

Par u krevetu Amazonka: Poza u seksu koju muškarci prvo odbijaju, a onda ih ostavlja bez teksta

A zašto ženama nije privlačna? Prema priznanju ispitanica u anketi, ovu pozu smatraju poprilično dosadnom i monotonom. Nedostaje im pogled prema partneru koji osigurava željenu dozu intimnosti.

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Također su priznale da zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam i zato je što manje prakticiraju.

Seks "Leptir": Seks poza iz Kama Sutre koja će oduševiti i one najzahtjevnije

Naravno, nemaju sve žene isto mišljenje i neke uživaju u ovoj pozi. Primjerice, u razgovoru s našim čitateljicama upravo je obrnuta jahačica bila navedena kao jedna od poza u kojima žene najviše uživaju.

U pozi obrnute jahačice osjećam se moćno. Dečko leži na leđima dok ja sjedim na njemu okrenuta leđima od njegovog lica. On se uvijek žali da mi tako ne može vidjeti lice dok uživam. Naravno, priuštim mu i to, ali tek u drugoj rundi, otkrila nam je čitateljica Zrinka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju