Sin jednog od najboljih hrvatskih nogometaša preko noći je iz simpatičnog dječaka izrastao u pravog ljepotana i dokazao da 'jabuka uistinu ne pada daleko od stabla'.

Jabuka ne pada daleko od stabla. Tu staru izreku još jednom je potvrdio Antonio Asanović. Zgodni Splićanin, sin Aljoše Asanovića, uistinu je slika i prilika svog slavnog tate.

 

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Za razliku od Aljoše koji je svoj privatni život početka karijere pokušavao držati podalje od oka javnosti, Antonio je pravi pripadnik mlađih generacija koji ne odlijeva zovu društvenih mreža.

Na Instagramu redovito objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice, a sudeći prema komentarima ljepšeg spola – bit će pravi otrov za žene.

Antonio je nedavno proslavio 25. rođendan koji mu je čestitala i sestra Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica.

Znam o čemu sanjaš, pamtim gdje odlaziš i ćemu se smiješ, znam (sve) tvoje tajne i volim te baš takvog kakav jesi. I znaj da na mene uvik možeš računat. Neka ti se sve zelje ostvare! Sretan ti rođendan, poručila je svom bratu na Instagramu.

 

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju