Druga polufinalna večer Dore predstavila je 12 kandidata koji su zabavili publiku svojim nastupima i privukli pažnju pomno odabranim modnim kombinacijama. Na pozornici smo mogli vidjeti razna izdanja – od kože do blještavila.

Galerija Natalie Balmix Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Lara Demarin

Ipak, jedno je izdanje privuklo najviše pažnje, a radi se o mini srebrnoj haljini koju je odjenula jedna od finalistica, Natalie Balmix. Najjasnije izdanje s ovogodišnje Dore sastoji se od mini haljine prekrivene mnoštvom šljokica, koje se odlično uklopilo u temu njezine pjesme.

Gornji dio haljine poseban je zbog naglašenih ramena i povišenog ovratnika, a ponajviše zbog dugih rukava koji su zapravo – svečane rukavice.

Donji dio haljine dolazi u obliku mini suknje s dodatnom tkaninom na bokovima. Upravo je taj detalj njezinom outfitu dodao još elegantniju notu, a sve je zaokružila jednostavnim srebrnim sandalama.

Frizura je jedan od najvažnijih detalja kad govorimo o nastupima na velikoj pozornici, a Natalie je ovoga puta uvila pramenove, a šiške prebacila na jednu stranu. Od nakita su se posebno istaknule glamurozne naušnice.

Modna izdanje s druge večeri Dore Natalie Balmix (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

U galeriji na početu teksta pogledajte kombinacije ostalih finalistica iz druge polufinalne večeri.

Koja finalistica s druge večeri Dore ima najbolju kombinaciju? Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Lara Demarin Baby Lasagna: Čoker, kožnati prsluk i zanimljivi rukavi za jedno kompletno modno izdanje Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško +1 Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško Čije vam se modno izdanje s prve večeri Dore najviše sviđa? Zigmanova mini krinolina privlačila je mnogo pažnje na Dori Stefany Žužić na Dori u bijeloj haljini Erna na Dori u maloj crnoj kožnatoj haljini +2 Severina je bila gost iznenađenja Letu3 na Dori

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju