Za kompletan nastup na Dori potrebno je puno više od dobre pjesme, a to su nam pokazali i natjecatelji iz druge polufinalne večeri. Osim 12 pjesama, imali smo priliku vidjeti i 12 zanimljivih modnih kombinacija, među kojima su se posebno istaknule tri finalistice.

Galerija Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Lara Demarin

Gledatelji su u finale poslali osam od 12 natjecatelja, a među njima su se našle i tri žene - Natalie Balmix s pjesmom Dijamanti, Lara Demarin s pjesmom Ne vjerujem ti te Marcela s pjesmom Gasoline.

Lara Demarin zapalila je pozornicu u crnom od glave do pete, baš kao i Marcela, dok je Natelie blistala poput dijamanta u mini haljini s posebnim dodatkom na bokovima.

Lara je odjenula kombinezon sa širokim hlačama i topom koji je otkrivao trbuh, a kombinaciju je zaokružila dugim kožnatim kaputom.

Modna izdanje s druge večeri Dore Marcela (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Upravo je zbog toga izgledala kao da je izašla sa seta kultnog filma Matrix, baš kao i Marcela, koja je odabrala pomaknutu verziju sličnog kaputa. Njezino izdanje sastoji se od mini kožnate suknje i crop topa te efektnih kožnatih čizmi do koljena.

Kombinacija koju je odabrala Natalie totalna je suprotnost, a sastoji se od blještave mini srebrne haljine dugih rukava i srebrnih štikli.

Modna izdanje s druge večeri Dore Natalie Balmix, Marcela, Lara Demarin (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Najviše mi se svidjela kombinaju koju nosi...

glasova:

U anketi nam recite koje vam se izdanje najviše svidjelo.

Natalie Balmix: Najsjajnije izdanje s druge večeri Dore odlično se slaže uz pjesmu Natalie Balmix Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Lara Demarin Baby Lasagna: Čoker, kožnati prsluk i zanimljivi rukavi za jedno kompletno modno izdanje Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško +1 Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško Čije vam se modno izdanje s prve večeri Dore najviše sviđa? Zigmanova mini krinolina privlačila je mnogo pažnje na Dori Stefany Žužić na Dori u bijeloj haljini Erna na Dori u maloj crnoj kožnatoj haljini +2 Severina je bila gost iznenađenja Letu3 na Dori Prija ili Seve: Koja dama nosi spektakularniji model povratničkih sandala? Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Platforme Isra brenda Jimmy Choo +7 Platforme modne kuće Prada

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju