Za njegov uspjeh na Eurosongu i kao zahvalu za ogromnu promociju Hrvatske u Europi i svijetu, Vlada Republike Hrvatske nagradila je Baby Lasagnu s 50.000 eura. Glazbenik je tu nagradu odlučio donirati pedijatrijskoj onkologiji.

Svou odluku da donira novčanu nagradu Baby Lasagna objavio je na Instagramu:

Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.

Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade, donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb.

Hvala.

Story Baby Lasagne o novčanoj nagradi Vlade Republike Hrvatske Story Baby Lasagne o novčanoj nagradi Vlade Republike Hrvatske (Foto: Instagram@the_baby_lasagna_)

Znamo tko je autor genijalnog printa na majici koju je Baby Lasagna nosio na dočeku u Umagu Baby Lasagna na dočeku u Umagu u majici s ilustracijom Yellow Yurija Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 +1 Baby Lasagna u Umagu

Prvak i u modnom smislu: Brend Anima M. stoji iza izdanja kojima je Baby Lasagna zaslužio stilsku desetku Baby Lasagna i zaručnica Elizabeta Ružić na Porinu Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem u majici kratkih rukava +8 Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju