Sophia Ferrari-Wills kupila je sa suprugom Chrisom dom u Cambridgeu u Engleskoj u listopadu 2019. godine. S obzirom da je bila riječ o kućici iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, trebalo ju je osvježiti.

Galerija Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 8 Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 7 Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 4 +4 Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 1

Majka dvoje djece odlučila je njihovo obiteljsko gnijezdo obojiti u pastelne nijanse i stvoriti svoju bajkovitu verziju kuće iz snova. Pastelne nijanse ružičaste nije koristila samo za dječju sobu za svoje kćeri Clemmie i Minnie – njima je transformirala cijeli dom.

Iznenađujuće, suprug se nije žalio na kante i kante ružičaste boje s kojim je Sophia promijenila izgled njihove kuće.

Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 5 Spavaća soba u ružičastoj boji (Foto: Profimedia)

Kada sam prvi put upoznala Chrisa, nosio je ružičastu vestu. On voli ugodnu atmosferu koju donose šarene boje i uvijek me potiče da istražim svoju kreativnost, pojasnila je medijima.

Pastelni raj

Njihov dom izgleda poput Barbie kuće za odrasle. U svakoj prostoriji naziru se natruhe ružičaste boje – njome su obojeni zidovi i podovi, odabran je namještaj u ovoj boji, okvir za slike ili neki sličan detalj, a sljubila ih s žutim, plavim i zelenim nijansama. Stvorila je pastelni raj.

Dom Sophije Ferrari-Wills u Cambridgeu - 3 Ružičasti zahod (Foto: Profimedia)

Nakon što je prve fotografije svojeg interijera objavila na Instagramu u ožujku 2020. godine, dobila je veliki broj obožavatelja na društvenim mrežama. Toliko ljudi ju je počelo pratiti i tražiti savjete za unutarnje uređenje da je dala otkaz na mjestu primalje u lokalnoj bolnici, i posvetila se karijeri na društvenim mrežama.

Danas je prati više od 600.000 osoba na Instagramu.

Kako je kućicu iz šezdesetih godina prošlog stoljeća pretvorila u Barbie dom, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Prije i poslije: Kuća koja dokazuje kako malo boje može dramatično promijeniti izgled doma Prije i poslije: renovacija doma s bojama - 4 Prije i poslije: renovacija doma s bojama - 3 Prije i poslije: renovacija doma s bojama - 7 +3 Prije i poslije: renovacija doma s bojama - 5

Prije i poslije: Kako je par od derutnog trosobnog stana stvorio divan dom Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 6 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 7 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 5 +3 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju