Rachel Verney i njezin partner preselili su iz Kingstona u Surrey u Engleskoj u potrazi za boljim životom. Kupili su derutni trosobni stan i odlučili ga sami urediti te transformirati u moderan dom za svoju obitelj.

Galerija Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 6 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 7 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 5 +3 Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 4

Trebalo je dosta toga napraviti prije nego što su mogli postaviti unijeti novi namještaj – obojati zidove, postaviti nove tepihe, promijeniti pločice u kupaonici i kuhinji.

Kuhinja je bila u lošem stanju i trebalo je potrošiti znatan dio budžeta i vremena da bi ju sredili prema svojim željama. Tamnije pločice staviti su na zidove, a svijetlije na pod. Opremili su prostor novim kuhinjskim elementima i električnim uređajima.

Okrugli blagovaonski stol zamijenili su modernijim rješenjem te dodali stolice u različitim bojama. Zid su prekrili foto-tapetom te tako dramatično promijenili svoj životni prostor.

Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 7 Blagovaonica prije i poslije Foto: Profimedia

Foto-tapete su odlična ideja i ako želite starom namještaju dati novo lice. Njima možete prekriti stare ormariće, police, komode i slično.

Rachel Verney nije se libila upotrijebiti jarke boje kako bi unijela dašak svježine u prostor, a pogotovo u dnevnoj sobi kojom dominira kauč u narančastoj boji.

Kako izgleda njezin dom nakon renovacija, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Prije i poslije: Renovacija doma Rachel Verney - 1 Dnevna soba prije i poslije (Foto: Profimedia)

Tri kupaonice, stepenice od orahovog drva... Stvarno je teško odlučiti što je u ovoj kući u Puli najljepše Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 19 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 13 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 7 +20 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 5

Nakon povratka iz Njemačke kupili su zapuštenu kuću u kojoj renovirana kupaonica izgleda fantastično Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 7 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 5 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 8 +4 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju