U losanđeleskom kinu El Capitan održana je premijera dugoočekivanog filma "Cruella", prednastavka filma "101 Dalmatinac". U filmu iz 1996. godine Cruellu de Vil glumila je legendarna Glenn Close, a uloga mlade Cruelle pripala je Emmi Stone.

Prelijepa Emma pojavila se na crvenom tepihu nešto više od dva mjeseca nakon rođenja svog prvog djeteta. Slavna 32-godišnja američka glumica i njezin suprug Dave McCary dobili su kćerkicu 13. ožujka ove godine.

S obzirom na to da je Emma jedna od ambasadorica modne kuće Louis Vuitton, ne čudi da je za premijeru odabrala njihove odjevne komade i dodatke.

Izgledala je sjajno u elegantnom crnom odijelu ispod kojeg je nosila bijelu bluzu s ukrasnom mašnom. Crne salonke presvučene satenom odlično su se uklopile u ovo izdanje koje je Emma malo razigrala efektnom crvenom torbicom.

I dok su njezini obožavatelji jedva dočekali da se njihova ljubimica vrati na crveni tepih, mlada mama postala je meta neumjesnih kritičara na društvenim mrežama koji su komentirali njezin izgled nakon porođaja.

Ne izgleda loše za nekoga tko je tek rodio, napisala je jedna korisnica Instagrama i pokrenula lavinu reakcija. Mnogi su odmah stali u obranu Emme i konstatirali kako je neumjesno izgled žene koja je rodila uopće stavljati u kontekst dobrog ili lošeg jer nema potrebe za takvim komentarima.

Baš se udebljala u trudnoći, napisao je drugi komentator i izazvao burne reakcije.

Udebljala se? Kao prvo, ništa ne fali njezinoj težini. Kao drugo, reći da se baš udebljala implicira kako je prije dok je bila mršavija izgledala bolje, a to je suludo reći jer izgleda savršeno normalno. Njezina je težina i sada vjerojatno ispod prosjeka. Došli smo do toga da se žene proglašava debelima ako ne mogu na sebe navući konfekcijski broj prosječne neuhranjene tinejdžerice, odgovorila mu je jedna Emmina obožavateljica.

Postarala se 10 godina, kazao je jedan muški korisnik Instagrama i dobio jezikovu juhu od komentatorica. Zašto se muškarci uvijek toliko čude prirodnom procesu starenja? Vi možete oćelaviti, posijediti, udebljati se, a mi bismo zauvijek trebale imati 25 godina. Ljudi, saberite se, zaključila je jedna od njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju