Otkako je Hugh Jackman izabran za najseksepilnijeg muškarca na svijetu, čini se de bi opet mogla zavladati era retroseksualaca. Umjesto njegovanih metroseksualaca, s retromužjacima mogle bi se opet vratitii stare navike: sport, seks i 'zna se tko je u vezi muško' - a to i nije tako loše...

Ne pitajte ga koji ga parfem najviše fascinira, niti misli li da Ronaldo ima bolje pločice od njega, jer on nije ljubomoran na taj način. Voli sport, seks i pivo. Stvari su za njega vrlo jednostavne i ponekad se pita čemu toliko komplicirate...

Hugh Jackman, Russell Crowe, pa Josh Holloway... ili se jendostavno sjetimo nekih starih filmova u kojima je muškarac prije svega pravi tip, nema pojma o lifestyleu, uvijek će dati prednost sportu i gnuša se od same pomisli da bi žena mogla platiti račun za večeru.

Ne znamo kako vam se sviđa ideja o takvom muškarcima, ali čini se da je začet trend povratka nekim starim i muževnim vrijednostima.

Kako prepoznati retro muškarca?

1. Styling i kombiniranje odjevnih predmeta ga ni najmanje ne zanima, ali ni teretana. Ne pitajte ga koji ga parfem najviše fascinira, niti misli li da Ronaldo ima bolje pločice od njega, jer on nije ljubomoran na taj način. Voli sport, seks i pivo, kao svaki pravi muškarac. Stvari su za njega vrlo jednostavne i ponekad se pita čemu toliko komplicirate...


2. On je taj koji donosi odluke

I to vrlo jednostavno. Kada preuređujete stan, ne konzultira se s feng shui literaturom, a kada odabirete poklone z anjegovu mamu, ne viri u horoskope. Vaše modne magazine koristi kao podupirač za stol. Lako odabire restoran i uvijek zna što će jesti.

3. Ima muževne ruke

Zna rukovati sa sitnicama - savršeno otvara pivo i ruke koristi samo za praktične stvari. Ima prirodno razvijene mišiće i lagani, zaobljeni trbuh.

4. Kupaonica je vaše carstvo

Ima vrlo malo kozmetičkih potrepština koje se svode na četkicu za zube, brijaći aparat, a za tuširanje koristi vaše preparate. Ponekad se tušira vašim balzamom za kosu, no koga to briga...

Kakav je sa ženama?

On je 'platiša' u vezi i ravnopravnost za njega ne postoji.

Pažljiv je prema starijim ženama i trudnicama, jer je svjestan majčinstva (zbog svoje majke), ali je i snažan muškarac, pa sve žene tretira kao nježniaj bića. A to i nije loše-

Njegovi kulinarski recepti su ograničeni i jednostavni, no vješt je s roštiljem.


Ne voli mnogo pričati, no dobar je slušač. Točnije, odlično se pravi da sluša. On čuje, ali ne sluša i zna ponoviti vašu posljednju rečenicu iako je nije percipirao onako kako ste htjeli.

Voli seks, ali ne i razgovor o njemu. Ne voli pokazivati emocije na verbalan način iako se to da razlučiti prema nekim sitnicama.

Nogomet je za njega najvažnija sporedna i glavna stvar na svijetu. Od toga ste važniji samo vi, ali samo kad nije utakmica na televiziji.

U kinu ćete gledati filmove koje on odabire, ali kada ga uspijete nagovoriti na neku komediju, romantični film ili 'Seks i grad? prigovarat će cijelo vrijeme i tijekom cijelog filma davati vam do znanja kako mu je dosadno.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju