Ne nosi vam se bijela boja? Nema problema, tu su obožavane bež nijanse koje su najbolja ljetna zamjena za bijelu boju. Iako se tradicionalno nameće kao najveći ljetni favorit kada su u pitanju boje, bijela ipak nije svima prvi odabir.

Galerija Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 1 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 2 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 3 +15 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 4

S druge strane, bež nijanse smatraju se klasikom jesensko-zimske sezone zbog velike popularnosti bež balonera i kaputa. Međutim, to definitivno ne znači kako nisu stvorene i za ljetnu sezonu.

Bež komadi u street style izdanjima s inozemnih tjedana mode Bež komadi u street style izdanjima s inozemnih tjedana mode (Foto: Profimedia)

Dapače, s obzirom na to da su vrlo neutralne i svestrane, funkcionirat će savršeno u kombinaciji s drugim bojama, ali i u monokromatskim bež izdanjima. Upravo su takva izdanja vrlo popularna u street style kombinacijama na pariškom, milanskom i njujorškom Tjednu mode.

Bež komadi u street style izdanjima s inozemnih tjedana mode Bež komadi u street style izdanjima s inozemnih tjedana mode (Foto: Shutterstock/Profimedia)

Najpoznatiji svjetski modni magazin, Vogue, bež nijanse naziva odličnom ljetnom zamjenom za bijelu boju, uz podsjećanje kako je upravo kombinacija bež i bijele jedna od najelegantnijih.

A jesu li bež nijanse popularne i na zagrebačkoj špici? Itekako. Viđamo ih svakodnevno, često sparene s drugim neutralnim bojama. Kakvi se bež komadi nose u zagrebačkim street style kombinacijama provjerite u našoj galeriji.

Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 2 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 2 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Wow, wow, wow! Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s placa izgleda kao milijun dolara Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +8 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa

"Žena je avion": Trudnica sa špice u izdanju koje ste obasipali komplimentima Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 1 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 2 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 3 +14 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju